eurocenter fejlec hu

eurocenter tanfolyamOnline kezdődik, kertben folytatódik és tanteremben végződik!:)

Nem kell hozzá más, mint okostelefon és iratkozás, a többit mi intézzük!

Most 10% kedvezmény minden online tanfolyamra!

Kompakt I. Számítógépkezelés - alapszint

A háromhónapos program a számítógép alapszintű kezelésének ismereteit biztosítja és egyben felkészítő az ECDL modulvizsgákra. Tartalmazza a következő ECDL modulokat: IT alapfogalmak, Windows operációs rendszer és állománykezelés, Winword szövegszerkesztés, Powerpoint prezentációkészítés és internet. A képzésprogram tartalmaz ugyanakkor kommunikációs és multimédiás témakört is, a számítógép ilyen célú felhasználására. Az oktatás során a hallgatók az oktatási központ által kidolgozott tankönyveket kapják kézhez, és sok gyakorlási lehetőség biztosított számukra az ismeretek elsajátítására. A KOMPAKT I program lehetővé teszi az ECDL START nemzetközi bizonylat megszerzését.

Nemzetközi ECL vagy Cambridge nyelvvizsgára felkészítők

Az ECL&Cambridge nemzetközi nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok rövid lejáratúak és technikai jellegűek. Alapvetően a a vizsgákra való felkészülést biztosítja, a vizsgakövetelmények megismerése és a tesztfeladatok begyakorlása a cél. A felkészítő időtartama 21 óra, napi három órás beosztással egy hetet tart. Elsősorban diákok és egyetemisták számára ajánlott, akik nemzetközi nyelvvizsgabizonylatot kívánnak szerezni.  

A képzés a nem magyar anyanyelvűekhez szól, akik szakmai vagy társalgási céllal kívánják elsajátítani a magyar nyelvet.

A képzés célja a japán kommunikációs formák elsajátítása, a nyelv helyes használata a mindennapi élethelyzetekben és az írásmódok megismerése és használata. A tanítás távlati célja, hogy a tanulmányi félév végén a tanulónak mebízható nyelvtudása legyen, melynek alapján képes teljesíteni legalább az általános nyelvvizsga alsó fokát és eredményesen tud készülni tanulmányainak további folytatására.

A képzés célja a román nyelv elsajátítása és begyakorlása a nyelv mindennapos használata érdekében. A hangsúly a  kommunikációs alapkészségek (írás, olvasás, beszéd, szövegértés) fejlesztésén van. A témakörök a mindennapi élet fontosabb területeit fedik le, és magukba foglalják a hivatalos ügyintézést is.

Nyelvtanfolyamaink a megnövekedett nyelvi igényeknek igyekeznek eleget tenni, úgy minőség, hatékonyság, mint nyelvi változatosság terén. A határok átjárhatósága, a megnövekedett mobilitás miatt egyre fontosabb a nyelvismeret, nemcsak kulturális célokra, hanem szakmai érvényesülés szempontjából is. Manapság már nem az a kérdés, hogy valaki tud-e idegen nyelvet, hanem hogy hány idegen nyelvet beszél.

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio