eurocenter fejlec hu

Kompakt I. Számítógépkezelés - alapszint

A háromhónapos program a számítógép alapszintű kezelésének ismereteit biztosítja és egyben felkészítő az ECDL modulvizsgákra. Tartalmazza a következő ECDL modulokat: IT alapfogalmak, Windows operációs rendszer és állománykezelés, Winword szövegszerkesztés, Powerpoint prezentációkészítés és internet. A képzésprogram tartalmaz ugyanakkor kommunikációs és multimédiás témakört is, a számítógép ilyen célú felhasználására. Az oktatás során a hallgatók az oktatási központ által kidolgozott tankönyveket kapják kézhez, és sok gyakorlási lehetőség biztosított számukra az ismeretek elsajátítására. A KOMPAKT I program lehetővé teszi az ECDL START nemzetközi bizonylat megszerzését.

Kompakt II. Számítógépkezelés - haladó szint

A program a KOMPAKT I folytatása, és a számítógépkezelői ismeretek bővítésére szolgál, adatadminisztráció terén: pénzügyi nyilvántartások, statisztikák és diagramok készítése, adatnyilvántartó felületek létrehozása,  adatbázisok konfigurálása, jelentések és űrlapok készítése. Tartalmazza a további két ECDL vizsgamodult: az Excel és Access programokat. A KOMPAKT I és KOMPAKT II programok együttesen lefedik a teljes ECDL bizonylatszerzéshez szükséges hét vizsgamodult és biztosítják a szakmai képesítést az adatadminisztrátori szakmában.

Képzés neve Óraszám Időtartama Hívatalos minősítés Tematika
Számítógépkezelés - alapszint
Kompakt I.
60 3 hónap Cod COR: NC 4113.2.1 Általános alapfogalmak, operációs rendszerek, szövegszerkesztés, prezentációkészítés, internet.
Számítógépkezelés – haladó szint
Kompakt II.
40 2,5 hónap Cod COR: NC 4113.2.1 Táblázatkezelés, adatbáziskezelés.
Számítógépkezelői - szakképesítő
Kompakt I. + II.
114 6 hónap

Operator introducere validare şi prelucrare date

Cod COR: NC 4113.2.1

Kompakt I. és Kompakt II.


Kompakt Multimédia

A program célja a számítógép multimédiás eszközként történő használata, kép, video és hanganyagok kezelését és feldolgozását végző alkalmazások megismerése és elsajátítása.

Tanfolyam neve Óraszám Időtartam Tematika
Kompakt Multimédia 18 3 hét Multimédiás anyagok előkészítése, rendszerezése és feldolgozása; Mediaplayer, Skype, Nero programok használata; nagy méretű állományok küldése interneten keresztül.

 

Intenzív ECDL felkészítő

Intenzív ECDL felkészítő Óraszám Időtartam
  35 5 nap

ECDL szimuláláshoz kattintson ide!

 

ECDL WebStarter

A program a színvonalas és komplex honlapok készítésnek első szintjét jelenti. A képzésben résztvevők megtanulják a HTML nyelv és WEB szerkesztő használatát. Jelentkezéshez alap számítógépkezelői ismeretek szükségesek. A tanfolyam elvégzése után lehetőség van az ECDL WEBStarter nemzetközi bizonylat megszerzésére. Lehetőség van a program folytatására, haladó szinteken.

Képzés neve Szint Óraszám Időtartam Tematika
WebStarter Kezdő 48 1,5 hónap Alapismeretek (www,böngésző,URL, szerverek stb. általában az ECDL internet modul átismétlése). A weboldalak szerkezete, html file - ok, index, kapcsolatok, webszerverek bővebben (HTTP, HTTPS, FTP, SFTP, SMTP stb.). HTML kódok (az XHTML protokoll szerint): alapszerkezet, szövegformázás, relatív és abszolút hivatkozások, kép beszúrása, más file-ok beszúrása. Szövegigazítás táblázattal és más elemekkel(div), táblázatkészítés. Stílus alapok, CSS file-ok.
WebStarter Középhaladó     CSS, Php, Mysql, javascript alapok
WebStarter Haladó     CSM (Content Management System) készítése, lépésről lépésre

 

ECDL Imagemaker képszerkesztő program

A kurzus hallgatói elsajátítják a digitális képekkel kapcsolatos legfontosabb fogalmakat, és megtanulják egy képszerkesztő program alkalmazását. A Képszerkesztés tanfolyam célja olyan ismeretek átadása és begyakorlása a hallgatók által, mint a képek megnyitása és beolvasása, kijelölések készítése, képek módosítása, továbbá a rétegek használata, a szövegelemek, rajzolt objektumok készítési módszerei, a festés és szűrők lehetőségei. A vizsgázóknak képesnek kell lenniük az elkészített képek nyomtatására, vagy publikálására a web-en. A használt képszerkesztő program a GIMP.

Képzés neve Óraszám Időtartama Hívatalos minősítés Tandíj (RON)
Képszerkesztés 30 2 hónap ECDL ImageMaker nemzetközi jogosítvány 240
195 kedv.*

ECDL vizsgakártya: 125* Ron / 155 Ron
Diplomakibocsájtás: 25 Ron
Vizsgadíj: 37 Ron

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio