eurocenter fejlec hu

A tanfolyam elvégzése után a résztvevők már nem egy szükséges rosszként tekintenek a közbeszerzésre, s nem is valamiféle átláthatatlan, riasztó tudományként. Oktatóink érthető nyelven adják át a gyakorlatban szerzett tudásukat, eligazítanak a közbeszerzések útvesztőiben, és rámutatnak, hogyan lehet a közbeszerzést stratégiai eszközzé formálni.
Kiemelten foglalkoznak az uniós támogatásból megvalósuló projektek közbeszerzési specialitásaival.

Összetett és gyakorlatias képzés a pályázatírás folyamatáról, a tervezéstől a kivitelezésig. A képzést pályázati szakemberek irányítják. Az elméleti ismeretek átadása konkrét pályázati anyag bemutatásával történik, a strukturális alapok programjainak rendszerén keresztül. A képzés célja a tudatos projektalkotás, tervezés, célorientált cselekvéssorozat összeállítása, monitoring, EU konform projektírás. Ezek azok az ismeretek, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak egy életképes projekt megírásában, elkészítésében. A tanfolyamot eredményesen elvégző hallgatók képesek lesznek sikeres pályázati dokumentációt készíteni az uniós és hazai támogatások lehívására megbízójuk, szervezetük, intézményük számára.

A kőműves tanfolyam célja: olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzése, akik falazott falszerkezetek és falidomok, válaszfalak, beton és vasbetonszerkezetek (alapok, lábazati falak, lépcsők, gerendák, koszorúk és födémek) kémények, szellőzők és csatornák építésére, vakolatok, felületképzések készítésére, javítási, karbantartási feladatok, továbbá hő- és vízszigetelés munkák végzésére szakosodnak a képzés során.

A fa szerkezete valamint technológiai tulajdonságai meghatározzák a különböző termékekre való felhasználhatóságát. Ezért az asztalosnak ismernie kell a különböző fafajtákat, mechanikai, vegyi és fizikai tulajdonságokat, a fafajták szerkezeti hibáit, a különböző gépi megmunkálások hatásfokát,valamint a tehnológiai folyamatoknak megfelelő gépeket és gépsorokat. A piac globalizációja magával hozza a legmodernebb fényezési, díszítési technológiák ismeretét. Ugyanakkor a képzés skáláját szélesítjük számítógépvezérlésű gépek kezelési módszertanával, a fafaragás alapfogalmaival valamint különleges technologiák megismertetésével.

Az ács-épületasztalos szakmai képzés célja: olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzése, akik képesek magas és, mélyépítő-ipari munkaterületen előforduló ideiglenes és kisegítő-szerkezetek, fa és fém anyagú munka és szerelő állványok, feljárók, nehézállványok készítésére, bontására valamint fedélszékek, faanyagú épületszerkezetek készítésére, összeszerelésére, nyílászárók beszerélésére, zsaluzás, fa és fémanyagú zsaluzó és alátámasztó szerkezetek készítésére és bontására.

Hivatalosan elismert, középfokú szociális szakemberek képzése, akik a tanfolyam ideje alatt a szociális ellátórendszeren belül az ápolási és gondozási alapfeladatokat (egészséügyi alapismeretek), a kapcsolódó törvények ismeretét,  gyermekjogvédelem, kríziskezelés, kommunikáció,  szociális hálóépítés és szociális ismereteket sajátítják el.  A képzés ideje alatt a résztvevők gyakorlatokon vesznek részt különböző szakintézményeknél.

Hivatalos szakmai minősítést nyújtó képzés, könyvelés szakmában (a minősítés nem hivatalos könyvelő vagy könyvelő szakértő, hanem kisebb forgalmat bonyolító cégek könyvelésére vagy előkönyvelésre jogosít fel). A program a könyvelési alapfogalmak elsajátítását és alapvető könyvelési műveletek begyakorlását célozza, valamint ezek számítógépes alkalmazását a Hamor könyvviteli program segítségével.

Hivatalos tanfolyam,  amely biztosítja a törvény által előírt kötelező szakmai minősítést panziók, vendégházak irányítását végző személyek számára. A tanfolyam célja a panziók versenyképességének növelése, hosszútávon való működtetése, a befektetések nyereséges megtérülése. A képzés átfogó és gyakorlatias ismereteket nyújt a panziók besorolási kategóriáiról, értékelési feltételekről, adminisztratív-, pénzügyi-, jogi- és szervezési kérdésekről. A program interkulturális jellemzőkre is kitér, a résztvevők egyben hasznos információkhoz jutnak a pályázati-forrásszerzési lehetőségekről.

Könyvelés, nyelvtanfolyamok, Számítógépkezelői tanfolyamok, ECDL modulvizsgák.

Aktuális tanfolyamok

Európai Számítógép-használói jogosítvány - ECDL, ECL nyelvvizsgák.

Nemzetközi vizsgák

Közbeszerzés, Kőműves, Általános asztalos, Ács és épületasztalos, Szociális gondozó, Könyvelés.

Szakképzések

Számítógépkezelés, felkészítő tanfolyamok - Nemzetközi ECL vagy Cambridge nyelvvizsgára.

Képzések

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio