eurocenter fejlec hu

ecl logo 500PXAz ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) nyelvvizsgarendszert működtető Konzorcium európai nyelveket képviselő intézmények szövetsége célja, hogy az EU tagállamok és a tagjelölt országok nyelvére kidolgozott standardizált tesztrendszernek, az ECL nyelvvizsgának a segítségével egységes, megbízható és érvényes mércét biztosítson a megszerzett nyelvtudás mérésére és igazolására. Az ECL vizsgarendszerben nemzetközi nyelvvizsga tehető a következő nyelvekből: angol, német, olasz, spanyol, román, magyar, horvát, szerb, bulgár, orosz, szlovák. Az ECL nyelvvizsgabizonylat örökérévnyű és nemzetközi elismertségű.

ecdl vizsgakozpont SepsiszentgyorgyAz Európai Számítógép - használói  jogosítvány, az ECDL, olyan bizonyítvány, amely az Európai Bizottság ajánlásával világszerte jelenleg 150 országban egységes, szabványos módon igazolja a számítógép használatának alapos ismeretét, az informatikai írástudást. Romániában és Magyarországon az ECDL minősített köztisztviselői képzés, valamint része az országos pedagógus-továbbképzési programoknak és kulturális szakemberek továbbképzési programjának. Szerepe várhatóan a közoktatásban is jelentősen megnő. Romániában  jelenleg több akkreditált vizsgaközpont működik.

Könyvelés, nyelvtanfolyamok, Számítógépkezelői tanfolyamok, ECDL modulvizsgák.

Aktuális tanfolyamok

Európai Számítógép-használói jogosítvány - ECDL, ECL nyelvvizsgák.

Nemzetközi vizsgák

Közbeszerzés, Kőműves, Általános asztalos, Ács és épületasztalos, Szociális gondozó, Könyvelés.

Szakképzések

Számítógépkezelés, felkészítő tanfolyamok - Nemzetközi ECL vagy Cambridge nyelvvizsgára.

Képzések

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio