eurocenter fejlec hu

A képzés célja a román nyelv elsajátítása és begyakorlása a nyelv mindennapos használata érdekében. A hangsúly a  kommunikációs alapkészségek (írás, olvasás, beszéd, szövegértés) fejlesztésén van. A témakörök a mindennapi élet fontosabb területeit fedik le, és magukba foglalják a hivatalos ügyintézést is.

Tanulj meg beszélni, hogy sikeresebb légy! Ennek az elvnek az alkalmazásával a képzéseink hozzájárulnak a jobb iskolai eredmények eléréséhez, a vizsgák sikeresebbé tételéhez, iskolai- egyetemi szinten egyaránt, valamint az esélyek növeléséhez a szakmai érvényesülésben.

A kurzus végén a hallgatóknak lehetőségük van megszerezni a nemzetközi ECL nyelvvizsgabizonylatot, román nyelvből.

 

Képzés neve  Színt  Óraszám  Időtartam  Tematika
 Román nyelv  Kezdő  46  3 hónap Általános témák, emberközi kapcsolatok, élethelyzetek: utazás, szállás, kirándulás, étkezés, szórakozás, bevásárlás, egészség, család, technológia, vallás, tanulás, etikett, segítségkérés, politika, hivatalos ügyintézés.
Román nyelv Középszint 72 3 hónap Általános témák, emberközi kapcsolatok, élethelyzetek: utazás, szállás, kirándulás, étkezés, szórakozás, bevásárlás, egészség, család, technológia, vallás, tanulás, etikett, segítségkérés, politika, hivatalos ügyintézés.

Próbateszt: Román

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio