eurocenter fejlec hu

Nyelvtanfolyamaink a megnövekedett nyelvi igényeknek igyekeznek eleget tenni, úgy minőség, hatékonyság, mint nyelvi változatosság terén. A határok átjárhatósága, a megnövekedett mobilitás miatt egyre fontosabb a nyelvismeret, nemcsak kulturális célokra, hanem szakmai érvényesülés szempontjából is. Manapság már nem az a kérdés, hogy valaki tud-e idegen nyelvet, hanem hogy hány idegen nyelvet beszél.

Minderre megoldást jelentenek a nyelvtanfolyamaink, amelyek több nyelven és több szinten szerveződnek. Folyamatosan jelentkezni lehet angol, német, spanyol*, olasz*, francia*, román és magyar nyelvi képzésekre, kezdő, alap, középhaladó és haladó szinteken. Ugyanakkor az állami bizonylat mellett lehetőség van az ECL nemzetközi nyelvvizsgabizonylat megszerzésére is, tekintettel arra, hogy központunk egyben ECL nemzetközi nyelvvizsgaközpontként is működik. A képzésprogramok az európai nyelvismereti standardokhoz és követelményrendszerekhez igazodnak,és biztosítják a nemzetközi nyelvvizsgák sikeres letételéhez szükséges ismereteket.

A nyelvtanfolyamaink gyakorlatiasak, a nyelv mindennapi életben való használhatóságára fektetik a hangsúlyt, és a multimédiás oktatói környezet biztosítja a hatékony nyelvtanulást.

Ne késlekedjen hát, rövid idő alatt bizonyíthatóan sokat és jól!

* Előreláthatóan az év második felétől.

Képzésszint CFE Óraszám Leírás
Haladó B2 72 óra
(4-6 óra ⁄ hét)
A haladó szint elérése után megkezdheti tanulmányait célnyelvi ország középiskoláiban, egyetemein, főiskoláin. Megismeri a célnyelv szerkezetét, megérti logikáját - mostanra biztosan meg is szereti. Kezdi élvezni a szépirodalmat; megérti a pályaudvari hangosbemondót és megérti az utcán kiabálást is. Egyszóval kezdi otthonosan érezni magát a célnyelvi országban.
Közép B1 72 óra
(4-6 óra ⁄ hét)
Az középszint elérése után már elkezdhet dolgozni a célnyelvet beszélő munkatársak között; kezdi megérteni az újság és a rádióhíreket, a TV adásokat, megpróbálhat moziba, színházba is elmenni.
Alap A2 52 óra
(4-6 óra ⁄ hét)
Az alapszint sikeres befejezése után már jó turista: tud kérdezni, az egyszerűbb válaszokat megérti, tud a célnyelven enni - inni kérni, érti a kiírásokat, egyszóval, már eligazodik az idegennyelvű környezetben.
Kezdő abszolút kezdő 52 óra
(4-6 óra ⁄ hét)
A kezdő kurzus bevezetés a célnyelvbe, teljesen kezdő szinten, azok számára, akik még sohasem találkoztak az adott nyelvvel.

Próbatesztek: Angol, Német

 

 

Iratkozzon fel Ön is egy tanfolyamunkra!

* A jelentkezés véglegesítése az előleg befizetéssel történik. Az előleg értéke: 250 Ron/képzésenként. On line befizetésnél kérjük a befizetési igazolást is elküldeni a secretariat@eurocenter.ro címre.

© Eurocenter Amőba Oktatási Központ - 2017
Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1/A. szám,
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio