eurocenter header ro

Cursurile noastre de limbi străine încearcă să satisfacă cerinţele în creştere din acest domeniu, atât în ceea ce priveşte calitatea şi eficienţa, cât şi ca diversitate lingvistică. Ca urmare a deschiderii graniţelor, a creşterii mobilităţii, cunoştinţele lingvistice devin din ce în ce mai importante, nu numai în scopuri culturale, dar şi pentru dezvoltarea carierei profesionale. Astăzi întrebarea nu mai este dacă cineva ştie limbi străine, ci câte limbi străine cunoaşte.

KOMPAKT I. Operator calculator – nivel de bază

Programul de trei luni asigură cunoştinţele de bază de operare a calculatorului şi este totodată pregătire pentru modulele de examinare ECDL. Conţine următoarele module ECDL: noţiunile de bază IT, sistem de operare Windows, operaţii cu fişiere, redactare de texte Winword, realizarea de prezentări Powerpoint şi internet. Programul de instruire conţine totodată şi teme legate comunicare şi multimedia, pentru utilizarea calculatorului în astfel de scopuri. Participanţii primesc manuale elaborate de centrul de formare profesonală şi li se asigură posibilităţi extinse de exersare pentru însuşirea cunoştinţelor. Programul KOMPAKT I permite obţinerea certificatului internaţional ECDL START.

Cursurile de pregătire pentru examenele lingvistice ECL sau Cambridge sunt de scurtă durată şi au caracter tehnic. Asigură în primul rând pregătirea pentru examen, ţelul lor este cunoaşterea cerinţelor examenelor şi exersarea testelor. Cursul durează două zile şi se organizează înaintea unui examen ECL. Se adresează celor care au deja cunoştinţe lingvistice şi au nevoie de un certificat lingvistic internaţional.

Contabilitate, Cursuri de limbi străine, Examene ECDL, Curs informatică...

Cursuri actuale

Examene internationale de limbi moderne, Permisul European de Conducere al Computerului...

Examene internaţionale

Curs de contabilitate, Asistent social, Dulgher - tâmplărie - parchetar...

Formare profesională

Contabilitate, Cursuri de limbi străine, Examene ECDL, Curs informatică...

Cursuri actuale

Înscrieţi-vă la un curs organizat de noi!

© Eurocenter Learning Center - 2017
România, Sfântu Gheorghe, 520014-Str. Bisericii 1/A.
Telefon / fax: +40 267 351 959  GSM: +40 744 616 449

webdesign: Digital Studio